Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare
Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare

Tradițional, în a patra duminică a lunii noiembrie, Republica Moldova marchează Ziua lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare. Este și o modalitate de a face totalurile anului agricol.
Stimați agricultori! Din numele Secției agricultură și cadastru, al Consiliului raional Dubăsari, Vă aducem sincere felicitări și urări de bine  cu prilejul „Zilei Lucrătorului din Agricultură şi Industria de Prelucrare" și cu ocazia încheierii Anului agricol 2023. Suntem un raion specific, din punct de vedere geografic și economic, necătând la toate problemele,  agricultura este ocupația de bază a locuitorilor raionului Dubăsari, iar Dumneavoastră sunteți cei care ați rămas fideli pamântului, ați contribuit la modernizarea sectorului agrar și ați pus bazele unei agriculturi performante și durabile.
Obținerea recoltelor bogate de cereale, legume, fructe se datorează profesionalismului specialiștilor din domeniu, a implementării tehnologiilor avansate, a utilizării tehnicii moderne.                     
Noi ne angajăm să Vă sprijinim și în continuare, în numele unui succes comun, fiindcă agricultura a fost şi rămâne ramura cea mai importantă a economiei naționale. 
În ajunul frumoasei sărbători profesionale, Vă adresăm cele mai călduroase felicitări, sincere mulțumiri și recunoștință pentru munca neobosită, pentru că ați crescut și adunat la timp și fără pierderi roada bogată. Vă doresc multă sănătate, noi realizări profesionale,  optimism, bunăstare, recolte bogate iar rodul muncii să vă aducă satisfacție sufletească.
Cu stimă și respect,
Șef Secție agricultură și cadastru
Serghei GUVIR

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului din agricultură şi industria prelucrătoare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta